3 FINALEPLASSER PÅ HUMORFESTIVALEN I HELGA

Hipp Hipp Hipp.

Etter å ha deltatt med 5 nr på de innledende forestillingene kjente vi alle aktører på en tilfredsstillelse i kroppen som sa oss at dette var bra, veldig bra.  Nå var det bare å vente.  Klokka gikk, og gikk, og gikk….hm…. var det ikke godt nok til finaleplass???  Litt over en time igjen til forestillingen starter,  håpet er iferd med å forsvinne,  så ringer telefonen, ukjent nr, «Ja, Lyngstad» svarer jeg.  «Ja hei, det er fra sekretariatet i Hemnehumor»   «JIPPIIIII!!!!»   «Dere er kommet med i finalen med følgende nr. Ole med «Jårengens minner», Aashild med «Sjøla på Hurtigruta» og Jon med  «Jonas og tidsklemma».Det må vel kalles bra uttelling.  3 av 5 nr.

I tillegg må vi også ta med at årets nye artikaill, Terje Stamnes fra Skatvalrevyen var i finalen med «Elefantene»,  så det borger godt for ny revy og nye sprell på sommerrevyen «To Staka å Ei Blås» 2012.

Skaun Artikailleri, gammelt og nytt,  roper ut et velfortjent gratulerer til alle prisvinnere ipå Humorfestivalen i helga 01-03.2012