Billætta

No lakke det mot slutten for i år.  Lite billætta igjæn, ja, men fortvil ikke.  Vi har en del reserve, så det er bare å ringe billettelefonen 940 00 111, eller møt opp og kjøp billetten ved døra.  Hittil har vi ikke avvist noen.  Så lenge det er billetter igjen, vil vi ikke vurdere ekstraforestillinger.   Kom du å.  Det e styggarti ska æ sei dokk!!!!

Årets Artikaill 2012

Årets Artikaill 2012

John P Husby blir utropt av Artikaillan på premieren den 17.08.12, til ellevill jubel av en nesten fullsatt revysal.

I begrunnelsen står det:

Vinneren har en vilje av stål.  Det som er bestemt skal gjennomføres.  Artikaillan og alle som har fulgt prisvinneren på hans siste bravader, Pilegrimsvandringen fra Oslo til Nidaros, var vel aldri i tvil om at han ville gjennomføre spaserturen på 64,3 mil, som var målsettingen.  Skader eller ikke, gjennomføres skulle den.  Og han gjorde det på sin tiltenkte tid, under en mnd.

Jon har bidradd til å profilere Pilegrimsleden og Skaun på en utmerket måte.  Men den viktigste grunnen til at Jon får prisen er at han tok vare på Iver.  Jons omsorg og medmenneskelighet har hverken artikaillan eller Iver opplevd i villmarka før.

Det er viktig å presisere at han har gjordt dette som privatperson og ikke som ordfører, slik at VG og skattemyndighetene får tak i riktig ende.  Vi ønsker at Jon skal få beholde prisen.

Vi er stolte over å kunne utrope Årets Artikaill 2012.

Jon P Husby

No e vi i gang.

Endelig !!!!!!

Fredag 17.08 kl 2000 braket det løs.  Full sal med revystemt publikum satte oss i skikkelig stemning. Ååååå… som vi kosa oss.  Latterbrøl fra første strofe. Hektisk, Svett, Glødende, Intenst……jada alt ihop som ska te for å gni artiheita inn i kroppen. Og avisan skryte.  Spenninga e utløst.  Vi lyktes nok en gang.  Takk te alle som bidrar, først og fremst te publikum.  Kjæm nok tebakers med mer stoff ætte kvart!!!