Tidligere aktører


Oddrun Duesten

Som 20-åring spilte Oddrun revy i regi av Melhus bygdeungdomslag.

Hun var med å starte revygruppe i Klæbu som vi i dag kjenner som «Hossosig».

Hun spilte også studentrevy i flere år, bl.a Prøysencabaret.

Og i 1990 ble hun med i Skaunarevyen og var der i mange år..

«Etter Skaunarevyen har jeg hatt mange og varierte underholdningsoppdrag rundt omkring, mest alene, men også sammen med nabo Kåre Eidsmo. Å underholde alene er helt annerledes en å være en del av en gruppe. Du er mer sårbar for alt avhenger av deg. Jeg må innrømme at det nå skal bli artig å få nye «lekekamerater»», sier Oddrun.

 

 

Robert Øyum-Jakobsen

Robert Øyum-Jakobsen ble født en kald novemberdag i 1974, og er opprinnelig fra Follafoss. Han er kanskje mest kjent fra Eggkleiva Mannskor der han blant annet gjorde stor suksess i korets Rotmo-show i 2007.

Han er en utmerket sanger og en jovial og trivelig kar. Valget av ny artikaill var derfor ikke vanskelig», sier daglig leder i Skaun Artikailleri, Jon Lyngstad.

Robert kan treffes på tlf 908 85 647, eller epostadresse robert@artikaill.no

 

 

Finn O. Fossmo

Finn O. Fosmo, nå bosatt i Malvik, var den som i 1996 startet med sommerrevy på Lisbetsæter. Året etter ble Jon og Ole med og Skaun Artikailleri ble dannet. Finn valgte i vinter å trekke seg fra Skaun Artikailleri, men publikum vil helt sikkert få oppleve han på revyscenen også i framtida. Og mange revyartister vil fortsatt få glede av alle de gode revytekster Finn har skrevet og kommer til å skrive. Vi ønsker Finn lykke til

5. Sildenafil Is contraindicated in case of ipersensibilità tothat are not nitrate, adhering to the rest principles established in the guidelines of the taking amoxil.

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brit Langaunet

Brit Langaunet debuterte i Artikailleriet i revyen «Vi e’ nætt» i 1999. Hun var fast «Diva» fram til 2003. Hun er sykepleier og stelte godt med artikaillan under revyene. Brit har også bedrevet amatørteater både på Gimse og i Børsa.

 

 

Aashild Grønning

Det første året brukt æ for å venn mæ te og aklimatiser mæ i lag med kaillan.
Lyd, syn, hørsel, smak og itj minst, lukt.!

Det ainner året prøvd æ å knekk de sosiale kodan. Æ har bakgrunn fra et utpreget feminint miljø. Der e det my snakk div. tilbud, klesmoter og om kaillan! Ka dæm gjør og itj minst, ka dem itj gjør.

Skaun Artikailleri snakka om helt ainna tenga. Bar sæ itjnå på kjerringan. Dæm vart mesta itj nevt på heile såmmårn! Men biler, div. merker og logoer e kollosalt vektig! Ka som står med stor eller liten skrift på div. utstyr. (?) Hovedemne i 2006 va støyping.
Herregud som dem snakka om støyping! Åsså va det my snakk om ei sementblainn som`n Stein Nilsen skull ha lånt.

Lykke til videre, gutter ! «Det va ei artig tid, sann, det va ei artig tid.»

Hilsen Aashild Grønning

 

Mari Lindgjerdet

Mari Lindgjerdet stilte sporty opp som kvinnen i Skaun Artikailleri i 2004. Mari har bakgrunn fra Klæburevyen og Råddågjengen i Børsa. Hun ble med oss i 18 forestillinger, det er flere enn hun hadde til sammen fra før. Mari debuterte på Trøndelag Teater (det gjorde vi også) med stor bravour. Nå har hun revyfri og konsentrerer seg om studier og familieliv.

 

 

 

 

Marit Lian

Diva i Artikaillans sommerrevy i 2007.
Marit er et frittgående menneske – frilans amatørteaterinstruktør, produsent, tekstforfatter og noen ganger skuespiller. Underviser i tillegg i faget ”Humor og Galskap” ved Hemne Videregående Skole.

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *