Vennan Vår

Bæstevennen

Skaun Artikailleri hadde nok ikke eksistert uten Lisbetsæter Gjestehus. Det var her det hele startet sommeren 1995 med «krogshow» på onsdagskvelder. Karl Åge Wikstrøm med sine ansatte har alltid lagt forholdene til rette for at vi som bedriver artikaillfakti har fått de beste arbeidsforhold. Han har stilt lokaler til revyen, rom til garderobe, mat til magen og drikke for halsen. Her har vi blitt tatt imot med åpne armer, og det er derfor vi har vært hær siden 1996. At Lisbetsæter i tillegg er et fantastisk sted, gjør at vi har blitt oppriktig glad i stedet, atmosfæren og folkene der. Derfor er Lisbetsæter vår Bæstevænn.

Karl Åge Wikstrøm er nå daglig leder ved Kirkebyfjellet Konferansesenter i Meråker.

 

 

Marianne Meløy

Marianne Meløy var vår instruktør i 2004. Hun er til daglig ved Trøndelag Teater og har bred revyerfaring fra hjemstedet sitt i vesterålen. Marianne var ei kruttønne som fortalte oss hvor skapet skulle stå, og hvor vi skulle sitte. Hu manet oss fram, og tilbake, og det ble en artig øvingstid og artig revy. Marianne fikk julegave…

 

 

 

Roar Tromsdal

Regi i 1999 og 2001.
En toilling fra Værdal’n med my vækttal og stor humor.

 

 

 

 

 

 

Hallbjørn Rønning

Hallbjørn Rønning sa etter laaaang betenkningstid JA til å være vår veileder og instruktør i 2003. Hallbjørn er en behagelig skuespiller fra Trøndelag Teater og et artig bekjentskap. Vi trodde han var toillat, han påstod at vi var det. Sammen ble vi en artig gjeng som lage revy så det holdt i 2003.

 

 

 

 

Eli Sørensen

Ble vår første kvinnelige instruktør. Eli har etter hvert blitt en institusjon i trøndersk amatørteater. De senere åra har jobbet mye med stor utendørs spel. Utfordringen ble derfor stor da vi hentet henne til lisbetsæter og 9,2 kvadratmeter scene. En scene der vi var 4 skuespillere, et piano og to musikere. Av Eli lærte vi tempo, tempo, tempo! Vi lærte disiplin og vi lærte et overskuddsmenneske å kjenne. Sommeren 2003 var varm og heftig. Heftig var også øvingen med Eli Sørensen. Vi håper på reprise!

 

 

 

 

Egil Johansen

Var instruktør for oss i 2000, for vår jubileumsrevy på Trøndelag Teater i 2005 og for sommerrevyene i 2005, 2007, 2009 og 2010. Han har jobba mye i Skaun som bl.a instruktør for «Sommer i Tyrol» med Råddågjengen , flere revyer og forestillinga «Splint» for Skaunarevyen og for kirkespillet «Sønnøv Sønnøvseter,» vist i 2003 , 2004 og 2006. Han kjenner derfor Skauningen godt.
Egil er daglig leder ved Sør-Trøndelag Teaterverksted og har vært instruktør for mange teatergrupper, bedriftsrevyer , kor og videregående skoler i hele regionen.

 

 

 

 

MUSIKERE

Rune Berglund

Rune Berglund er den musikeren som har lengst fartstid som musikant for artikaillan. Han har trekkspill og gitar som hovedinstrument og er sjøllært, spiller på gehør og er eller en likandes kar. Født og oppvokst i Askim er Rune artikaillans muntrasjonsråd på sene kvelder og/eller tidlige morgener. Rune driver med brannverninstruksjon.

 

 

 

 

Ronny Kjøsen

Var første musiker i Sommerrevyen, den gang det het «cabarette». Han driver Kultursmia på Hølonda, der han arrangerer og komponerer musikk for kor, korps, revy og teater. Har også eget lydstudio i tørkhuset sitt på gården. På fritida er han økologisk bonde, og når han ikke spiller, så spiller han sies det.

 

 

 

 

Audun Bergsmyr

Har vært musiker og muntrasjonsråd for oss artikaillan i en årrekke. Audun er egentlig bassist, men for oss spilte han piano. Audun har en merkelig humoristisk sans, og på den siste revykvelden forsto han alle poengene i alle numrene. Audun har flytta sør i landet og bor nå med kona si i Stavanger. På bildet er han sommerbrun på ferie en eller annen plass enda lenger sør.

 

 

 

 

Andre musikere som har hjulpet oss, en eller flere ganger, på et eller flere instrumenter:

* Mads Bonesvold
* Halvor Bonesvold
* Morten Bach
* Øyvind Brantzegg
* Jo Ranheim

 

 

 

 

SULLIKER OG KAMERATER

Ivar Sjømæling (PR-sullik)

Ivar treffes på:
Mobil tlf : 905 54 250 eller
e-post: ivar@artikaill.no

Ivar Sjømæling er Artikaillans agitator, alltid «på lufta» med annonser, annonsører, plakater, billetter, pressemeldinger og andre framstøt for å markedsføre sommerrevyene våre. Ivar er salgsmann til daglig og tjener vel best som regionsjef i firmaet Sigurd Sørum AS.

I tillegg til å agitere, er han blitt omskolert til lyd/lys/sal og scene ansvarlig, med tittelen «sullik». Ivar er en resurs som har mange kreative løsninger på det meste på lager. Trenger du en spesialversjon av revybesøket, ordner Ivar dette. Helt sikkert.

 

 

 

 

Steinar Skorild (Alt mulig-sullik)

Steinarguten blaut på fotan. Steinar var sulikk og billættsjæf i tre år og søkte om permisjon i 2002. Han avspaserte fram til 2007 da han igjen var lydsjef og ”alt mulig-sullik”.

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *